Hovedstaden
Omsætning årligt 2.400.000
Antal patienter 925
Behandlingsrum 2

Klinik centralt i Humlebæk

Klinik beliggende i det centrale Humlebæk ud til strandvejen sælges. Klinikken er udstyret med to klinikrum, sterilisation, venteværelse med info skærm, toilet, omklædning, personaleplads og reception samt to store kælderrum. Klinikkerne er udstyret med henholdsvis en XO 4 unit og en planemeca unit. Begge rum har digital røntgen og fjernsyn i loftet. Gennem de senere år er klinikken yderligere blevet digitaliseret og er nu udstyret med cerec scanner, online booking og digital håndbog til procedure beskrivelser og daglige gøremål, hvilket letter overholdelse af både NIR og GDPR.
Klinikken har god tilgang af nye patienter.
For tiden henvises en del behandlinger til andre klinikker, hvorfor der vil være god mulighed for at øge omsætning hvis man kan holde disse behandlinger på klinikken, det drejer sig for tiden, primært om de kirurgiske opgaver.
Hvis interesse har sælger ansøgt boligforeningen om ændringer af klinikken og dette er accepteret hvis en køber skulle ønske at renovere/ændre på lokale sammensætning. Som klinikken er lige nu er den dog lige til at gå til.
Den månedlige husleje inkl forbrug er kun 8200 kr.
Skulle man ønske en snak om klinikken og de muligheder den har eller bare en fremvisning af klinikken da kontakt venligst sælger på 61710566

KLINIKKEN

Klinikrum 2
Sterilisation 1
Venteværelse JA
Personaletoilet JA
Personaleomklædning NEJ
Kontorer -
Reception JA
Personalerum JA
Personalebad NEJ
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger 1
Klinikassistenter 2
Klinikadministratorer -
Øvrige -
Tandplejere -
KA elever -
Receptionister -

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Ja
TDJournal Nej
DentalSuite Nej
Andet Nej
Røntgen
Digital Røntgen Ja
OP Nej
Digital røntgen ved unit Nej
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Ja
Dental opvaskemaskine Nej

Kontakt sælger