Hovedstaden
Omsætning årligt 9.579.386
Pris 8.300.000
Antal patienter 2.698
Behandlingsrum 5

København K

Ønsker du eller én i din omgangskreds, en klinik i København K, som i den grad er gjort klar til salg, til den kommende generation af klinikejere, og med en omsætning i 2023 på knap 10 mio. kr?
Hvis du kan svare ja til ovenstående, skal du læse videre og tage fat i Klinikformidleren snarest herefter.
Vi har nu fået denne flotte, nyrenoverede klinik med unik beliggenhed og indretning til salg, i København K. Men i den her sag er det ikke kun klinikken, der er flot og velsmurt - hele set-up´et omkring klinikken med hjemmeside og sociale medier er i gang og fuldt implementeret i dagligdagen.
I 2022 blev klinikken flyttet fra ældre lokaler, og ind i en helt nyrenoveret lejlighed i herskabelige rammer. Projektet tog 8 måneder, og der er virkelig tænkt overdetaljerne, lige fra receptionen til det meget rolige og hyggelige venteværelse. Alt er lavet i så naturlige materialer som muligt, hvilket mærkes, så snart du træder ind på klinikken. Der er masser af dagslys, højt til loftet og i det hele taget rart at være.
Indretningen er meget hensigtsmæssig, og gennemtænkt. I den ene ende ligger venteværelset, og herfra er der let adgang til de 5 behandlerrum. I den anden ende af lejligheden ligger personalerummet, og centralt i klinikken finder du reception og patienttoilet.
Det bemærkes at der i forbindelse med renoveringen er lagt mange ikke fakturerede timer i byggestyring, hjemmeside og SoMe, som ikke er medtaget i inventarberegningen. Du får således en klinik som er lige til at træde ind i uden at skulle bekymre dig.
Vil du hoppe på et tog som er i høj acceleration, og hvor det er op til dig, hvor du vil hen ? Så skal du hente oplysninger om denne klinik hos Klinikformidleren ApS via info@klinikformidleren.dk eller tlf. 20 12 47 96

KLINIKKEN

Klinikrum 5
Sterilisation 1
Venteværelse JA
Personaletoilet NEJ
Personaleomklædning JA
Kontorer -
Reception JA
Personalerum JA
Personalebad NEJ
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger 4
Klinikassistenter 5
Klinikadministratorer 1
Øvrige 2
Tandplejere 2
KA elever -
Receptionister -

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Nej
TDJournal Nej
DentalSuite Ja
Andet Nej
Røntgen
Digital Røntgen Ja
OP Nej
Digital røntgen ved unit Ja
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Ja
Dental opvaskemaskine Ja

Kontakt sælger