Sorø
Omsætning årligt 1.219.833 (2023)
Pris 982.000
Antal patienter Kontakt os herom
Behandlingsrum 1

Klinik for tandteknik sælges

Klinikken er en enkeltmandsvirksomhed, hvor klinikejer har drevet den siden 1982 og siden 1998 på nuværende adresse beliggende Østergade 12, hvorfor den besidder et godt og fastforankret ry i by og opland. klinikejer har gennem alle årene haft et godt samarbejde med byens tandlæger.

Sorø ligger på Midtsjælland og har 8.271 indbyggere. Sorø er regionshovedby i Region Sjælland. Byen befinder sig forholdsvis tæt på motorvej E20 og har således gode adgangsveje til Hovedstaden. Der er 13 kilometer til Dianalund, 15 km til Slagelse, 16 km til Ringsted, 29 km til Næstved, 33 km til Korsør og 36 km kilometer til Holbæk.

Klinikken ligger i en sidegade til hovedgaden og i gåafstand til såvel spisesteder, dagligvarebutik og biograf samt i nær beliggenhed til butikscenter.

Klinikejer har siden etableringen lagt stor vægt på omhyggelighed, kvalitet og service, samt rådgivning og vejledning til kunderne. Der sættes en ære i at yde den bedste service over for patienterne som får foretaget farveprøve/indprøvning i klinikken.

Der tilbydes de fleste former for tand-protetisk behandling indenfor fast protektik og aftagelig protektik. Der anvendes kun
anerkendte underleverandører og originalprodukter.

Der er forefindes fine parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken samt særdeles gode offentlige transportmuligheder, da der er busstoppested under 2 minutters gang fra klinikkens hoveddør. Bus til stationen med tog til København og Fyn/Jylland. I øvrigt er der flere skoler samt Sorø Akademi og skov og sø i gåafstand fra klinikken.

Ejendommen medsælges for kr. 2.785.000.

ADRESSE

Østergade 12
4180 Sorø

KLINIKKEN

Klinikrum 1
Sterilisation 1
Venteværelse JA
Personaletoilet JA
Personaleomklædning JA
Kontorer -
Reception NEJ
Personalerum JA
Personalebad JA
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger -
Klinikassistenter -
Klinikadministratorer -
Øvrige -
Tandplejere -
KA elever -
Receptionister -

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Nej
TDJournal Nej
DentalSuite Nej
Andet Ja
Røntgen
Digital Røntgen Nej
OP Nej
Digital røntgen ved unit Nej
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Nej
Dental opvaskemaskine Nej

Kontakt sælger